Начало

BIOFOOD CENTER е дъщерна фирма на „Синтер- М” АД , част от GEO GROUP. Строителните дейности на BIOFOOD CENTER започват в средата на 2006 година по европейската програма САПАРД. През 2008г. предприятието започва успешно своята дейност.
Фирмата предлага и изпълнява широк кръг от дейности по изкупуването, преработката и търговията с плодове и зеленчуци  в свежо и замразено състояние, както и  отдаване на хладилни и складови площи под наем. Производственото предприятие е специализирано в обработката,  шоковото замразяване и съхранение  на плодове и зеленчуци. 
Фирмата е представена на пазара с търговска марка „BON FOOD” за замразени зеленчуци, която успешно се налага на местния пазар. Основно готовата продукция се пакетира в опаковки за търговия на едро, HORECA и 400 г, но с наличните  опаковъчните и претеглящи съоръжения фирмата е в състояние да предложи и различни разфасовки по желание на клиента.

x
To secure your GDPR rights, we ask for your agreement. We will use the data to provide you with a better experience on our sites. We use cookies to offer a full user experience. More info. Accept