Bonfood

За повече информация: http://www.geogroup.org/bonfood/

BIOFOOD CENTER е дъщерна фирма на „Синтер- М” АД и са част от GEO GROUP. Строителните дейности на BIOFOOD CENTER започват в средата на 2006 година по европейската програма САПАРД. През 2008г. предприятието започва успешно своята дейност.

Фирмата предлага и изпълнява широк кръг от дейности по изкупуването, преработката и търговията с плодове и зеленчуци  в свежо и замразено състояние, както и  отдаване на хладилни и складови площи под наем. Производственото предприятие е специализирано в обработката,  шоковото замразяване и съхранение  на плодове и зеленчуци. 

Фирмата е представена на пазара със собствена търговска марка „ BON FOOD” за замразени зеленчуци, която успешно се налага на местния пазар. Основно готовата продукция се пакетира в опаковки за търговия на едро, HORECA и 400 г, но с наличните  опаковъчните и претеглящи съоръжения фирмата е в състояние да предложи и различни разфасовки по желание на клиента.

Предприятието предлага транспорт със собствени автомобили IVECO DAILY  товароносимост до 3.5 т., снабдени с хладилни агрегати, до място посочено от клиента.

  • хладилни камери – 4 броя с обща площ 700 м2/ 3850 м3
  • четири складови помещения за съхранение на плодове и зеленчуци
  • съвременна система за контрол на температурата в хладилните помещения
  • лаборатория за първичен анализ и оценка на приемата суровина
  • административни помещения с отделнни входове/филтри и санитарни възли

 

BIOFOOD CENTER разполага с отделна сграда регистрирана като  Пазар на производители с Удостоверение издадено от Държавна комисия по стоковите борси и тържища.

x
To secure your GDPR rights, we ask for your agreement. We will use the data to provide you with a better experience on our sites. We use cookies to offer a full user experience. More info. Accept